Workshops door EasyWebsite

Workshop Online Vindbaarheid 10 April 2015

Op 10 april hielden wij van EasyWebsite de workshop ‘Online Vindbaarheid’ voor onze klanten. Het was een geslaagde middag waarbij onze klanten de mogelijkheid kregen om op een interactieve manier te leren over hoe ze het beste uit hun website kunnen halen.

De middag begon met een kleine lunch waarbij wij kennis konden maken met onze klanten. Het was fijn om persoonlijk met onze klanten te kunnen praten en zo een beetje het bedrijf en personen achter de website te leren kennen. Zo kunnen wij ons nog meer inleven in de bedrijven waar wij de websites voor maken en op die manier onze klanten mogelijk een nog betere service kunnen bieden.

Tijdens de workshop werden items besproken zoals de vindbaarheid in zoekmachines, hoe je een goed artikel schrijft voor je website, hoe Social Media kan helpen je bedrijf succesvoller te maken en wat je bezoekers doen op jouw website. Natuurlijk was er ook tijd om de nodige vragen te stellen en lieten wij onze klanten op een interactieve manier aan de slag gaan met hun eigen website.

Er waren veel aanmeldingen waardoor de sfeer er goed in kwam en gezien de reacties van de aanwezige klanten, durven wij met trots te zeggen dat het een zeer geslaagd evenement was.

Heeft u de workshop gemist? Houd uw email en ons Social Media kanaal in de gaten voor volgende workshop!

easywebsite.nl - Workshop-10-april